mandag 27. januar 2014

Medieseminar fra Media Vennesla


Fredag 31, januar braker det løs i samfunnshuset. Da inviterer Media Vennesla til et heldagsseminar for ungdom på 10-ende trinn, egne elever, samt næringslivet i distriktet.
Seminaret er todelt, og før lunch er det 10-ende klassingene i vennesla, Torridal og Skarpengland som er hovemålgruppe. Disse vil få møte tidligere elever fra skolen og andre som nå arbeider innen mediebransjen. Ingeborg Smiseth vil snakke om fotografyrket. Vår egen Dagny Rosenberg tar for seg temaet digitalt minnesamvær - ung sorg i sosiale medier", som dreier seg om hvordan ungdom bruker sosiale medier som arena for følelser og sorg, i etterkant av ulykker og andre triste hendelser.
Ellers vil Jone Nyborg si noe om medietrender, i tillegg til innslag om journalistyrket og kommunikasjonsbransjen.
Etter lunch er programmet beregnet på en voksen målgruppe. Her vi vi lære mer om rekruttering via sosiale medier. Strømmestiftelsen vil fortelle oss mer om merkevarebygging via sosiale medier, og vi får også høre hvordan de to lokale TV-kanlaene, Tare TV og Agder TV, jobber for å nå ut til en bredere målgruppe.
Inne i mellom vil det også komme en del videoinnslag, som elever ved MK selv har laget, blant annet har en gjeng vært inne i Oslo og laget innslag blant annet fra VG TV. Det vil også bli premiering i et par konkurranser underveis, blant annet "Åpen klasse"som alle skolens elever har mulighet til å delta i. Her kan man delta med alle typer medieprodukter, slik som bilder, facebookprofilbilder, videoer eller tekster man har skrevet.
Vi ønsker alle velkommen til seminaret, fredag 31. januar i kulturhuset i Vennesla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar